Тази година списание 360 отбелязва навършването на първата декада от своя живот. 10 години се изнизаха неусетно сред безброй приключения по целия свят. И ето, че настъпи време за новият брой – Юбилеен зимен брой!

От 5 декември 2019 г. можете да намерите изданието в разпространителската мрежа в цялата страна, в РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, супермаркети, спортни и туристически магазини, както и специализираните обекти за практикуване на различни приключенски занимания.

Очакват ви повече от 100 страници уникално авторско съдържание, отпечатани на изключително висококачествена и екологична хартия, без опаковка за еднократна употреба, които ще ви преведат през океани, морета, планини, въздуха и земята, за да ви докажат отново, че приключението е начин на живот.

Темите, които ще намерите на страниците на новия брой:

8 сноуборд истории от о до 8000 м н.в. Владимир Павлов ни пренася в неговия снежен свят, споделяйки ни 8 лични истории от своя живот, до момента на вълнуващото му спускане от Манаслу.

БГ ледници – Знаехте ли, че в България си имаме ледници? И ние не знаехме. Такива обаче съществуват. При това не само в Антарктида, но и съвсем под носа ни, на една от любимите ни планини.

Волбивак летене над Ком-Емине – Парапланеристът рекордьор Антоан Жирар и Теодора Величкова прекосяват легендарния маршрут по въздух, а прогнозата обикновено не е с тях…

Приключения в зимна Норвегия. Фотографът Владислав Терзийски се впуска в лудо преследване на перфектния кадър със Северното сияние по заснежените пътища на зимна Норвегия.

Хеликоптерното спасяване у нас – сериозната тема за съдбата на българските спасителни хеликоптери и емоциите по време на спасителна мисия, представена ни от Виктор Варошки – човекът, който най-добре знае как стоят нещата.

Нирмал Пурджа и бруталният Project Possible 14/7. Защото да изкачиш 14 осемхилядника за по-малко от 7 месеца не просто е голям подвиг, а ОГРОМЕН подвиг!

90 години БГ алпинизъм – Доц. Сандю Бешев ни среща с имената, проправили пътя на българския алпинизъм към големите върхове.

През Фарьорските острови с велосипед – Петър Христов се понася с байка си из суровата романтика на Фарьорските острови, за да ни сподели впечатления от тези далечни земи.

Freeride емоции на връх Тодорка – Андрей Балевски и Сани Жекова ни разказват за предстоящите Freeride World Qualifier 2020 по Северния склон на Тодорка.

Българският Фрийрайд Отбор за втора година се вихри на международната сцена, а интересното тепърва предстои…

Екстремни съоръжения – едно поучително интервю с българина Александър Овчаров, който развива успешен бизнес с изграждане на екстремни приключенски паркове, не къде да е, а в Дубай.

Представяме ви фотографа Димитър Караниколов, който ще ни отведе на едно пътуване без километри, винетки и билети. Отвъд бариерите…

Интервю с един от специалните гости на Дни на предизвикателствата Кристоф Дюмарес. За трудностите, успехите и вдъхновението в катеренето и планината.

Йога – път към щастието. Разговор с Нина Сотирова, йога инструктор и главен редактор на специализираното по темата списание “OM Yoga & Lifestyle” за различните видове тренировки и постигането на душевен мир.

Маркировката по Е4 в нови одежди. Ще ви разкажем за един предстоящ проект, който предвижда пълно реновиране на лятната и зимната маркировка в българската част на международния маршрут Е4.

Рекорд по Е4 – Калоян Пейчев издуха “петте планини” за отрицателно време, но със спокойно темпо ни разказва за изключителното си постижение, за да можете да го прочетете без да бързате.

Екстремно изкуство – Ще ви хвърлим в съвсем непознати води с този вдъхновяващ разказ за борбата на твореца с дървото, камъка и метала – едно истинско екстремно преживяване.

Илинденци – скритото съкровище на българския туризъм, събрало на едно място природни красоти и монументалните, и не само, произведения на творци от цял свят. Скулптура-град? Защо пък не!

Смарт (р)еволюция – Развитието на смарт часовниците от крачкомера на Леонардо да Вични до нашите високотехнологични дни.

Разбира се, освен с всички тези вълнуващи теми, юбилейният брой Зима 2019 на списание 360° идва и с много други изненади, които ще подхранят приключенския ви дух. В него отново ще намерите ваучери за различни активности, на обща стойност над 2000 лв.

error: