Това, което Фотоваканция пренася през годините, са човешките взаимоотношения, които изгражда. Среда, която позволява на хората обичащи фотографията да се учат един от друг, да се запознават, да се забавляват, да общуват, да снимат и да творят.

25-то издание на Фотоваканция ще бъде фокусирано именно в общуването и забавленията. Ще предизвика с интересни творчески задачи r ще ни срещне с уроците от собствения ни и чуждия опит. Фотоваканция ще се проведе на 19-23 септември 2019 г. в СОК Камчия.

Акцент в програмата са 3 творчески предизвикателства – 3 дни, в които всички участници ще получат 3 интересни задачи. Темите и лекторито ще разширят границите на разбиранията ни за фотографията. Ще открием нови технологии, ще видим силата на изразните средства, ще почерпим опит от света.

Селектирали сме няколко впечатляващи изложби, които ще ви пренесат през времето и пространството и ще предизвикат сетивата Ви. Ще имате рядката възможност да покажете работата си на някои от най-изявените имена в българската фотография и да чуете обратна връзка от тях. Ще имата възможност да тествате най-новите модели фотоапарати, обективи, осветление и други от повечето водещи световни марки.

Пълната програма и информация за Фотоваканция може да видите тук.

error: