Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Ал Бано и Ромина Пауър се завръща с турне, в което е включена и София. Юбилейната обиколка е посветена на 40-годишната им кариера. Концертът в България ще се състои на 2 декември в „Арена Армеец“.

Турнето ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената.

Концертите ще разкажат истинската „приказка“ за Ал Бано и Ромина Пауър, чрез музиката и песните на звездната двойка през всичките тези 40 години. Вечните песни на дуото са едни от най-запомнящите се и емблематични златни хитове на италианската популярна музика.

 

Ал Бано Каризи е роден в малкото селце Пулия-Челино Сан Марко и още в началото на кариерата си работи със звезди като Адриано Челентано и „Ролинг Стоунс“. Ромина Пауър е дъщеря на известния холивудски актьор и режисьор Тайрън Пауър и на „първото момиче на Джеймс Бонд“ – известната холивудска актриса Линда Кристън.

error: