Тази есен Amazon пусна една от новите си продукции – Modern Love. Сериалът, базиран на рубрика на “Ню Йорк Таймс”, разказва за любовта и връзките, а действието се развива в Ню Йорк. Написан от Джон Карни, известен с филмите си за музика, сред които Once, Begin Again и Sing Street, проектът е красива адаптация на разказите, намерили място на страниците на вестника. Ирландецът режисира четири от осемте епизода в първия сезон, а  режисьор на един от другите е актрисата Еми Росъм.

Рубриката в “Ню Йорк Таймс” стартира през октомври 2004 г. и от тогава в нея са публикувани 750 истински истории. Тя бързо става много популярна, а преди четири години по нея бе направен подкаст, в който разказите се четат от известни актьори.

Всеки един от епизодите е отделна история, а актьорският състав е повече от впечатляващ. Той включва носителката на „Оскар“ Ан Хатауей, Катрин Кийнър, Дев Пател, Анди Гарсия, Тина Фей и Джейн Александър. Малка роля в един от епизодите има дори певецът Ед Шийрън. Техните герои показват различните прояви на любовта и връзките – непланирана бременност, дългогодишен брак в застой, гей двойка, жена с биполярно разстройство.

[fusion_youtube id=“https://www.youtube.com/watch?v=650Mt63HIBU“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““][/fusion_youtube]

Сериалът има много елементи на романтична комедия, но опитва да засегне и по-сериозни теми. Той не чупи стереотипите, но напълно си заслужава времето.

error: