Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя дебют на 22 октомври в Париж. Тя ще бъде показвана два пъти седмично до средата на декември в театър “Клавел” във френската столица.

Деси повече от 10 години живее и работи в Париж. Учи театрознание в Сорбоната, а след това в едно от най-престижните училища за актьорско майсторство. Преди няколко години създава “Ню Паризиан Драма”, а пиесата “Време пространство” е първият голям проект на компанията.

Самата пиеса „Espace Temps“ е много лична за нея. „Пиесата е свързана с живота ми в Париж. От няколко години работя върху нея. Най-голямото удоволствие е, когато от текста се получава това, което си си представял. От друга страна е доста лично и самотно. Процесът е дълъг, но е като приключение”, споделя Деси.

Миланова пише текста и е режисьор на пиесата. Тя ще играе и една от ролите в някои от представленията. След усилени репетиции и подготовка през последните два месеца след няколко седмици “Espace Temps” ще бъде показана за първи път пред публика.

[fusion_youtube id=“https://www.youtube.com/watch?v=lOLPl06bNyM“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““ /]

error: