Малко след официалната премиера на новата им песен „Ти къде си“ музикантите от Deep Zone Project направиха мини европейско турне – в Мюнхен, Хайделберг и Лондон. „Българите в чужбина са една от най-хубавите публики, защото има изключително много емоции – сълзи от радост, от тъга, песни, танци, всичко“, коментира вокалът на групата Ева-Мария Петрова в студиото на „България Он Еър“.

Петрова разказа и подробности за новия клип на групата: „Стана така, че докато правихме една от сцените във видеоклипа змията излезе. Това ме докара до безумие. Вече съм казала на режисьора, че такива неща не искам да присъстват“. Тя допълни, че във видеото има и кадри от фестивал в Бургас, на който са присъствали 18 хиляди души.

Групата ще участва и в шоу-спектакъла „Светът на златните момичета“, който ще се проведе на 21 ноември в „Арена Армеец“.

До края на годината на Deep Zone Project й предстои още участия в цялата страна и запис на нови песни. През пролетта групата обещава нов албум, с който ще отпразнуват и 21-годишнината от създаването си.

[fusion_youtube id=“https://youtu.be/7vQ4mFBLTlw“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““][/fusion_youtube]

error: