Цигуларят Дейвид Гарет включи София в световното си юбилейно турне “Unlimited – Live” 2020. Концертът му ще е на 25 октомври 2020 г. в „Арена Армеец“, потвърдиха организаторите на събитието и мениджъри на Гарет RTK Roland Temme – Германия и компанията-съорганизатор за България Прагма Ентъртеймънт.

Понастоящем продукцията му се радва на успех от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел.

С помощта на най-новите технологии, които смесват звук и визуалност, “Unlimited – Live ” представя невиждан спектакъл, в който публиката се потапя в почти кинематографично-музикално преживяване. Цигуларят-рокзвезда ще представи нови композиции, аранжименти и непредставяни версии на най-големите си хитове.

Името на турнето “Unlimited” (“Безгранично”) не е случайно – Дейвид Гарет не допуска да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментите и музикалната креативност раждат новото шоу. Той привлича публика, която се наслаждава и на кросовър течението, и на класическата музика, за него цигулката създава и класическа, и рок музика. Чрез нея той създава интерпретации на “Purple Rain”, “Smells Like Teen Spirit”, “Nothing Else Matters”, “November Rain”, а новата му поредица на световни поп и рок хитове включва “Viva la vida”, “Hey Jude”, негови аранжименти на “Пета симфония” на Бетовен, “Лунна светлина” на Дебюси.

[fusion_youtube id=“https://youtu.be/O9FECl3L4ME“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““][/fusion_youtube]

Билетите за концерта на Дейвид Гарет в София могат да бъдат закупени от днес, 5 декември от Ивентим България онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 65 до 165 лева и ВИП – 185 лева.

error: