Актьорът Димитър Маринов ще открие академия за актьори с интерес към кино, реклами и телевизия – Screen Acting Academy. Заниманията са в групи и ще се провеждат между 25 ноември и 6 декември 2019 г.

Академията е дългосрочен ексклузивен проект на Marinov Actors Studio, PV Management в сътрудничество с Националния дворец на културата. В нея ще могат да участват всички с професионален опит, както и такива с интерес към актьорската професия, като единственото условия е да са до 35 години.

Маринов, който от години живее и работи в Америка. В началото на тази година той прослави България на червения килим на „Оскар“-ите като част от екипа на „Зелената книга“, отличен в категорията най-добър филм.

За да насърчи и провокира младите хора, Маринов ще представи техники и похвати на Холивудската школа на Бернард Хилър и на Маринов актърс студио, съчетани с най-ценното от американската система на обучение за подготовка на актьори в киноиндустрията.

„Аз не идвам в България, за да преподавам актьорско майсторство за кино, телевизия и реклама. Аз идвам, за да споделя системата и да демонстрирам начина, по който се работи в САЩ, в студиото на Бернар Хилър, в моето студио, и въобще школите в Америка. Как младите хора научават първите стъпки или влизат в различни техники. Това е целта на тази академия“, сподели Маринов.

„Нашата професия не е показване, а представяне. Ти не може по никакъв начин да решиш да ставаш актьор, за да си известен и популярен. В нашата професия сам създаваш своето бъдеще, а известността ти я дават другите, след като успееш, ако успееш“, допълни той.

error: