Любимата на поколения българи актриса Татяна Лолова представи книгата си „Дневници & Делници“. Книгата надхвърля живота и кариерата ѝ, битките в изкуството, творческите срещи, разминаванията. Представлява документ за времето на най-талантливите наши творци, с които театралната прима е делила сцени и гримьорни.

„Дневници и делници“ е посветена на любовта на актрисата към съпруга ѝ Славе. Започва с последната им Коледа заедно, преди кончината му.

Книгата не е автобиография, а пътуване из спомените. Това е личното тефтерче на Татяна Лолова, пълно с фотографии и бележки, в които актрисата педантично е записала красиви и тежки моменти, пресъздала е по великолепен начин дори емоциите от пътуване към морето през 1979 г., палатката някъде край Бургас.

„Дневници & Делници“ е едновременно и дневник, и албум, посветен на публиката. Част от тиража на книгата се разпространява като колекционерско луксозно издание с автограф от любимката на публиката и включва две репродукции на рисунки и една пощенска картичка.

error: