Филмът „Доза щастие“ тръгва по кината в цялата страна в петък – 8 ноември. Сценарият е изграден върху сюжета на автобиографичната книга „Падение и спасение“ на журналиста Весела Тотева. Режисьор на филма е Яна Титова.

„Целият филм се случи много лесно. Мисля, че по принцип не е така, обаче на нас ни се случи. Вярвам, че е, защото всичко беше заредено с много любов, наистина. И вчера, на официалната премиера толкова много хора го казаха, които просто дойдоха да гледат филма, че някак си тази любов, която е имало на терен, цари от лентата, което е много, много приятно“, разказа Яна Титова пред БНР.

Филмът разказва историята на зависима от хероина жена. Една от ролите във филма изпълнява Валентина Каролева, дъщеря на Весела Тотева. Тя сподели, че е огромно предизвикателство да играе ролята на майка си.

„На нея й е помогнала волята, помогнала й е любовта й към мен, към детето й и вярата. Но съм сигурна, че всеки има неговия си начин, неговата си вяра, неговата си любов към някой и нещо“, обясни Валентина Каролева. За изпълнението си тя допълни, че е било изпълнено „с много емоции, със страх, с несигурност“.

Във филма „Доза щастие“ участват актьорите Димитър Николов, Силвия Лулчева, Васил Бинев, Асен Блатечки, Александър Алексиев.

[fusion_youtube id=“https://www.youtube.com/watch?v=jPZh_s38OB4″ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““][/fusion_youtube]

„Филмът е много важен за подрастващото поколение, много е важно за това те да правят информиран избор и е много важно въобще за хората – да им вдъхне една увереност, че човешкият дух, човешката воля наистина са нещо, което може да промени живота ни и наистина трябва да потърсим дълбоко в себе си. То е там“, обобщи Яна Титова.

error: