Списание 360° се роди през месец май на 2009-а година и за десет години се превърна в символ на приключенския начин на живот в България. През този период то еволюира от малко джобно издание, през елитно голямоформатно списание, спечелвайки уважението и подкрепата на хиляди верни фенове. Днес всички любители на приключенските спортове и туризъм, пътешествията и активния начин на живот познават 360° като нещо много повече от едно хартиено списание.

Благодарение на специалната аудитория от оперативни и търсещи новото хора, успешно развиващи се в различни сфери на обществото, списание 360° успя да се развие и да се превърне в истинска медия, която поддържа ежедневно обновяван уебсайт, участва и инициира множество събития, подкрепя десетки приключенци, атлети и проекти на фотографи и видеографи. В предизвикателното време за медиите и специално печатния сектор в периода след 2008 г., списание 360° се превърна в красивото лице на приключенския свят, което дава достойно място за изява.

За да продължи да вдъхновява да обединява хората под своя флаг, списание 360° подготвя два специални юбилейни броя – Лято и Зима. Първият от тях ще излезе на пазара в края на месец юни. Вторият ще отбележи началото на зимата, изпращайки 2019-а по подобаващ начин. Те ще наследят по-големия, по-красив и по-специален формат, който излезе експериментално в края на 2018 г.

За да отбележи подобаващо своя рожден ден, 360° ще направи и специална селекция на най-доброто от своя живот досега.

error: