Легендарните рок музиканти oт ФСБ се събират за първи клубен концерт след повече от 40 години творческа дейност. Датата е 3 април, а концертът – ексклузивен и дълго чакан. Единствената българска група с награда „Грами“ ще се качи на сцената на Sofia Live Club на 3 април.

ФСБ е създадена през 1975 от трима музиканти, току-що завършили Музикалната академия и поели по пътя на своите музикални идеи и мечти. Румен Бояджиев – синтесайзъри и вокал, Константин Цеков – клавишни и вокал и Александър Бахаров – бас китара и вокал, са пионерите на прогресив рока в България, оставили ярка следа в популярната музикална култура у нас.

През 1979 триото става квинтет с привличането на Иван Лечев – китара и цигулка и Петър Славов – барабани и се превръща в символ на висок професионализъм, следвана възторжено от вече четири поколения почитатели. През 1990 година получават и статуетката на наградите „Грами“ (съвместно с Хосе Фелисиано).

Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и билетните каси на цена 50 лв. Билетите са в ограничен брой и на място няма да се продават. Събитието е без резервации и се препоръчва по-ранното пристигане в клуба.

error: