Владимир Ампов-Графа ще изнесе три концерта на стадион „Юнак“ на 14, 15 и 16 юли под мотото „Ти грееш!“, вместо планираният преди извънредното положение на стадион „Българска армия“ на 10 юни. Изпълнителят ще зарадва и феновете си в страната с турне в четири града това лято – Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

„Аз съм човек, който спазва обещанията си“, каза Владимир Ампов пред БНР. – Когато казах, че датата 10 юни се сменя, успокоих всички и обещах, че концерт ще има. И ето, че няма да е само един, а цели три. Съобразяваме се с всички разпоредби с цел безопасността на хората и затова избрахме да променим локацията със стадион „Юнак“. Той е по-компактен и по този начин ще регулираме лесно пропускателния режим, няма да позволим струпване на твърде много хора и ще се погрижим всички да се чувствате уютно и спокойно по време на концертите.

Не е лесно да се прелокира и преформатира едно толкова голямо събитие на три отделни концерта, но е хубав вариант, защото хората очакват този концерт от много месеци. Музиката е важно да се случва, а не да остава само като план. Основната идея на това музиката да води остава. Програмата е същата, която сме подготвили. Трепетно е. Работим на бързи обороти и нямаме търпение.“

„Аз винаги съм бил близо до публиката си. Това си личи и от концертите ми и не само. Извънредната ситуация ни сближи по друг начин – дигитално. Никога преди не бях пускал толкова много живи включвания в социалните мрежи. Превърнах се в нещо като частичен музикален влогър, макар че никога не съм се занимавал с това. Но явно на хората им хареса. Стотици хиляди се включваха в тези лайф стриймове, за което им благодаря. Те ми даваха много сила през всичкото това време, тъй като – да си призная, вече започнах да усещам изключително много липсата на сцената. Три месеца и половина не съм се качвал на сцената да изпълнявам музиката си. Осъзнах, че аз съм много зависим от това. Огромна празнота има в живота ни – на хората, които се занимаваме със сценично изкуство“, сподели още Графа.

Владимир Ампов и екипа му ще направят още четири концерта през юли и август. Те ще са в Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

До 12 юни всички с билети за концерта на Графа на стадион „Българска армия“ за 10 юни могат да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли на стадион „Юнак“ и да ги презаверят.

Подробна информация как се случва това има в официалната фейсбук страница на Владимир Ампов. От 14 юни стартира продажбата на билети за новите дати.

error: