Световноизвестният мюзикъл „Семейство Адамс“ ще бъде представен за първи път на българска сцена в Музикалния театър „Стефан Македонски“. Преговорите за популярния спектакъл с фирмата – носител на правата, се водят около две години, като предстои финално подписване на договора. Планът е мюзикълът да бъде представен за първи път пред родна публика през пролетта на 2021 г.

„За първи път си позволяваме да повдигнем завесата на предстоящи заглавия, преди да „държим в ръка“ подписан договор. Огромното ни желание в тези тежки времена е да зарадваме нашите зрители и да поддържаме желанието им да очакват нови и интересни превъплъщения на нашата сцена“, сподели директорът на Музикалния театър Марияна Арсенова.

Музикалният театър е една от малкото сцени, които продължават да работят на пълни обороти. Той бе сред първите, които отвориха врати за публика с отпадането на извънредното положение.

„Справихме се, спазвайки изискванията за противоепидемиологичните условия, планирайки евентуалните нови заглавия и пожелавайки си всички да преминем през тази ситуация по възможно най-безболезнения начин“, допълва Арсенова.

error: