Над 300 ракиени вкусове ще се предлагат в НДК в края на ноември, когато в София ще се проведе седмото издание на българския ракиен фестивал (29 – 30 ноември). Ще бъдат показани редки и екзотични напитки, представени както от родни производители, така и от техни колеги от Балканите, Европа, че и по-далечни дестинации.

Овен с алкохолните предизвикателства , посетителите ще поглезят сетивата си с вкусотии, скара, завъртяни манджи, че дори и сланинка. Чревоугодниците ще се радват на фууд корнер с предлагани гурме специалитети, пресни, сочни меса и месни продукти доставени директно от съседни наши страни на запад от границата ни. Ше има и щанд на туршиите, киселото зеле, киселите краставички и жива музика за настроение.

Тази година се обръща специално внимание на дамите. Посетителките ще имат привилегията първи да опитат новите ракия-коктейли, които са на мода в момента. На Запад, в Централна Европа , е хит изискани и достолепни жени да си бъбрят на чаша котейл забъркан с плодова ракия. В НДК тези алкохолни миксове ще се забъркват пред погледите на ценителките на нетрадиционните вкусове.

На щандовете, които ще предлагат огромно разнообразие за малки и големи питиета, професионални експерти от бранша ще разказват подробности около начина на приготвяне и отлежаването на изложените от тях елексири.

Билетите за Rakia & Spirits Fest- Sofia 2019 са три вида и включват различни опции. С еднодневен билет на цена от 20 лв. можете да направите дегустация на над 200 вида ракии. Получилите 3 броя токена посетители придобиват правото за консумация на най-новите и ексклузивни напитки.

error: