Актрисата Неда Спасова разкрива какво се случва зад кулисите в театър. В нейния канал в YouTube eдна от любимките на зрителите подготвя видеа за случващото се зад кулисите. Тя включва кадри от подготовката за едно представление, разговори с главните участници и други моменти, които остават обикновено остават скрити за любителите на театъра.

Първите продукции на Неда са от „Театър София“, на чиято сцена тя играе в представленията „На четири уши и унижението“, „Ревизор“, „Тирамису“ и „Съгласие“. В бъдеще планира снимки от други театрални сцени, а амбицията й е да подготвя по едно видео всяка седмица.

ЗАД КУЛИСИТЕ НА ТЕАТЪРА В КАНАЛА НА НЕДА

„Тази идея се роди в главата ми може би преди повече от година. Искам да ви покажа това, което не виждате – подготовката на актьорите, гримиране, костюми, разговори“, споделя чаровната актриса в първото си видео.

„Мисля, че на зрителите и публиката ще им бъде интересно да видят какво правят техните любими актьори преди представлението. Много се надявам това да е в помощ на българския театър. Ако някой види мое видео в този канал и реши да отиде на това представление, за което е било видеото, това ще е най-големият подарък. Да запаля дори хората, които не ходят редовно на театър“, казва още тя.

Последното видео на Неда представя постановката на Теди Москов „Няма да платим! Няма да платим!, която ще бъде на сцена на 26 и 31 юли.

error: