Месец преди концерта си в Зала 1 на НДК Мария Илиева представи новия си сингъл. За пръв път певицата пее на испански език в горещ латино хит. Fuego (огън) е дело на румънски екип автори, които се свързват с Мария и ѝ предлагат парчето. Певицата се влюбва в него от първо слушане и го записва „на един дъх“.

Паралелно с видео премиерата в YouTube певицата изпълни за пръв път парчето по време на първия ден на „Sofia Fashion Week“.

„Не се страхувам да експериментирам и това е нещо, което публиката ми цени много“, коментира Илиева новия си сингъл, който не е в обичайния й стил. „Досега не съм правила подобна песен и вълнението е голямо,“ разкрива певицата.

Лятото на Мария Илиева бе наситено от концерти и пътувания. След успешното лятно турне „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Пловдив, Бургас и Варна, певицата намери време за почивка в Америка.

Сега паралелно с подготовката по концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Зала 1 на НДК на 22-ри октомври, Мария Илиева разгадава най-голямата телевизионна мистерия – кой стои зад маските в предаването „Маскирания певец“.

error: