След най-голямото си и успешно американско турне до момента (съвместно с Shinedown) „Папа Роуч“ тръгват на европейска обиколка. Тя ще премине и през София на 2 март догодина. Те ще посетят общо 14 държави, като и в двайсетте концерта ще бъдат придружени от Hollywood Undead.

„Папа Роуч“ се създава през далечната 1993 г. в Калифорния, като фронтмен и емблема на групата е Джейкъби Шадикс. В началото на кариерата си групата определя своя стил като ню метъл и рап метъл, а вдъхновение за тях са изпълнители като „Найн инч нейлс“, „Фейт ноу мор“ и „Рейдж агейнст дъ машийн“.

Последният им албум Who Do You Trust? излезе през 2019 г. Това ще е второ гостуване за тях в България (и първо в София) след феста Summer Chaos в Бургас през 2015 г.

От Лос Анджелис, Калифорния, идва и петорката Hollywood Undead. Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008-а Swan Songs и с неподражаемото съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, те печелят огромен брой фенове по целия свят.

Билети се продават в мрежата на „Ивентим“, като първите сто от всяка категория ще струват съответно 40 и 50 лв. (редовните цени са 65 и 75).

[fusion_youtube id=“https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=6enZdk9LTqs“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““][/fusion_youtube]

error: