Песента на Рут Колева Candy Coated е част от официалната селекция на MTV – САЩ. Така за пръв път български изпълнител успява да влезе в уважавана медия през Океана.

„Тази песен беше отбелязана в няколко доста големи медии в САЩ, което е една малка победа за мен и крачка по пътя ми. Това веднага няма да ме направи известна, но сочи, че пътят ми е правилен“, сподели Рут Колева пред БНР.

Новият й проект е насочен срещу насилието. Проектът, наречен „On My Way“, съдържа послания с мисия.

„Този албум искам да носи послания и идеи, които са ми много близки. Това е домашното насилие, което покрай пандемията, се оказа, че е застрашително нараснало в цял свят. Това е втора песен, която посвещавам на тази идея. Този проект е изцяло създаден с български екип – от музиката до обложката на сингъла“, допълва певицата.

След успеха на Candy Coated излезе и On My Way – облечен отново със зашеметяваща визия. Втората песен от албума също има своята кауза. Посветена е на онзи убийствен натиск в отношенията, който може да доведе до лудост и накратко се определя като насилие във връзката. Наскоро излезе и аудиото на най-новото й парче „Life of the Party“.

error: