Най-новата продукция на един от най-иновативните театрални режисьори Иво ван Хове “Всичко за Ийв“ идва в Нощта на театрите от Лондонския West End. В шест кина от веригата Cinema City в София, Пловдив, Русе, Варна и Бургас на 16 ноември ще има специални прожекции, посветени на седмото издание на европейската инициатива Нощ на театрите.

Джилиън Андерсън (“Досиетата Х“, спектакъл “Трамвай Желание“) и Лили Джеймс (“Mamma Mia! Отново заедно“) са изпълнителите на главните роли в спектакъла “Всичко за Ийв“. Постановката разказва историята на Марго Чанинг. Легендата. Истинската звезда на театъра. Тя е в светлината на прожекторите, винаги е била. И изведнъж се появява Ийв. Най-голямата й почитателка. Младата, хубава Ийв. Златното момиче, обикновеното съседско момиче. Но вие знаете всичко за Ийв… или?

Разгръщайки завесата към цял свят от ревност и амбиция, Иво ван Хове, един от най-иновативните театрални режисьори в света („Мрежа“ и “Поглед от моста“ от програмата NT Live на Британския национален театър), ни задава въпроса: защо увлечението ни по славата, младостта и търсенето на идентичност никога няма да отмре? В новата си продукция, адаптация по филма на Twentieth Century Fox от 1950 г. от Джоузеф Л. Манкевич и пиесата „Мъдростта на Ийв“ от Мери Ор, Иво ван Хове ни представя своя сценичен отговор.

[fusion_youtube id=“https://youtu.be/YNtoVGRD378″ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““ /]

error: