Филмът „България в четири сезона“ ще бъде разпространен във Фейсбук на 1 май. Той ще бъде пуснат на 11 езика, а премиерата ще е в 19 часа.

Премиерата на филма беше през лятото на 2019 година, а в началото на май всички ще могат да му се насладят. „За да мотивираме целия свят със силата на българския дух“, казва режисьорът на филма Стефан Апостолов, който от години живее и работи в Лос Анджелис.

„Всички в момента преминаваме през доста тежки времена заради световната пандемия с коронавируса. Заради това искрено се надявам, че филмът ще даде малко надежда и да подбуди духа ви. Ние българите сме имали доста по-тежки моменти в историята ни и не се съмнявам, че ще се справим с това предизвикателство, с което целия свят се бори в момента, ако сме сплотени и обединени като народ“, споделя още Апостолов.

Филмът „България в четири сезона“ е късометражен, но е мащабна продукция. В него се разказва за българските традиции през погледа на едно дете, което общува с дядо си. Гласът на дядото е големият Васил Михайлов.

България в Четири Сезона – 1 Май, 2020

"България в Четири Сезона"…филмът който обедини цяла нация (официален трейлър).За да видите целия късометражен филм, чиято онлайн премиера ще бъде излъчена на живо в 19:00 часа бг време на 1-ви Май 2020г тук, във Facebook, кликнете на линка отдолу, за да получите лично съобщение с филма в деня на премиерата:https://m.me/1187623971268240?ref=БългариявЧетириСезонаEnglish Trailer – https://www.facebook.com/watch/?v=2624199404570560

Публикувахте от Stefan Apostolov в Петък, 17 април 2020 г.

error: