Рут Колева ще направи видео от клипове на фенове, който ще бъде използван за една от песните от новия й албум Life of The Party. В социалните мрежи тя покани феновете да изпращат клипове.

„Гледайки какво хората публикуват в Интернет и колко много им влияе изолацията исках да предизвикам и да подбудя някаква креативност и творческа дейност, написа певицата. – Нямам търпение да видя какво ще ни пратите и изключително много се вълнувам, защото съм сигурна, че сред вас има невероятно талантливи хора!“

„Танцувайте, забавлявайте се, бъдете креативни и нека заедно минем през този момент с полет на духа. Качвайте видеата на сайта и нямам търпение от всички получени такива да направим най-великото видео на Life Of The Party, по времето на карантината“, допълва тя.

Рут Колева е завършила работата по петия си албум, но има трудности с издаването и разпространението му в този объркан, нов свят на изолация.

Може да подкрепите Рут и новия й албум тук.

Вчера певицата навърши 30 години, който прекара в Мексико. Тя се оказа блокирана в малко село на брега на морето и не може да се прибере в България.

„Виждайки също и своите собствени ограничения в ситуацията в която се намирам страдах от това, че съм далече от дома, близките и работата си и същевременно се ядосвах, че бидейки на това прекрасно място в Мексико за мен е тежко, че не мога да споделям музика, нямам възможност да правя онлайн концерти заради (наистина) супер слабия интернет и като цяло ми е трудно да творя и общувам с хората от моя си (далечен) свят.

В такива моменти обаче ми идват и идеи като тази. Поглеждам отстрани и си казвам „Явно грешката е в мен и трябва да погледна ситуацията с други очи. Трябва да променя мирогледа си“, сподели тя.

Докато е изолирана в мексиканското село, Рут направи специален плейлист с българска музика, която може да чуете в Spotify.

error: