Американската звезда на електронната и vocal house музика Кийт Томпсън пристига от Ню Йорк, за да бъде част от концерта „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ в Зала 1 на НДК на 22 октомври. Двамата ще изпълнят съвместното си парче „Truly“, обявено за Дует на годината на наградите на БГ Радио и за Най-добра колаборация в Югоизточна Европа на наградите SEEME през 2010.

Кийт Томпсън е американски продуцент, DJ и вокалист, познат на клубната сцена още от съвместното му парче с David Vendetta „Break 4 Love“, което се нарежда в Топ 10 в класацията на Billboard за електронна музика.

Графа, Любо Киров и Живко Петров са останалите специални гости на големия концерт на Мария Илиева в НДК. С двамата изпълнители Мария ще изпълни емблематичните си дуети, а Маестро Живко Петров ще ѝ акомпанира по време на изпълнението на „Сама“ – песен, която гениалният композитор и пианист създава специално за нея.

[fusion_youtube id=“https://www.youtube.com/watch?v=5SnWRQWZCKs“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““ /]

error: