Стефан Вълдобрев издаде първата си книга „Книга за песните“. Това е неговият живот, разказан с неговите песни. Той разказа, че е започнал книгата много преди карантината, но тя му е помогнала много, за да стане хубава.

„Първопричината да я има тази книга е срещата с публиката. След концерт обикновено оставам и си говоря с хората. Те ми разказват страшно интересни истории как някоя песен, някой стих, някой куплет е повлиял на живота им, на връзката им“, сподели певецът пред БНТ.

Публикувахте от Stefan Valdobrev в Четвъртък, 14 май 2020 г.

Вълдобрев си спомни за първия път, когато се е качил на сцена да пее пред жива публика. Бил в осми клас и пял песен на Елвис Пресли. „Погледите на всички момичета в залата се насочиха към мен и аз, продължавайки да пея, вътрешно си казвах, че аз искам оттук нататък да бъда на сцена и да има такова въздействие“, разказва той.

Вълдобрев говори и за последните месеци, когато хората трябваше да спазват социално дистанциране: „Ние направихме един онлайн концерт, бяхме сами в студиото и имаше три камери пред нас, и аз пях на едни триножници. Не искам да го повтарям. Страшно ми липсва публиката – очите, лицата. И двата часа след концертите, когато си говорим и всеки ми разказва истории от живота си, коя песен как е променила по някакъв начин живота му – това нещо си мечтая да се върне“.

error: