Най-новият филм на Уди Алън „Един дъждовен ден в Ню Йорк“ ще бъде част от предстоящото издание на Киномания. Филмовата панорама ще се проведе между 14 и 28 ноември

Романтичната комедия събира на едно място Тимоне Шаламе, Ел Фанинг, Селена Гомес, Лийв Шрайбър, Джуд Лоу. Прожекцията на филма ще бъде в Зала 1 на НДК на 16 ноември от 19:00 ч.

Забавен и очарователен, „Един дъждовен ден в Ню Йорк“ е най-романтичният филм на легендарния режисьор Уди Алън от години насам, заснет виртуозно от трикратния носител на „Оскар”, асът на камерата Виторио Стораро.

Действието на филма се развива в познатия от много от популярните филми на Уди Алън красив и романтичен Ню Йорк. Гетсби Уелс е колежанин от много богато семейство с по-голям преуспяващ брат и доста възрастни родители, който не се престарава особено с ученето. Той пристига в Ню Йорк заедно с приятелката си Ашли, която е колкото наивна за света на възрастните и градския живот, толкова и предпазлива.

Ашли интервюира режисьора Роланд Полард за новия му високобюджетен филм, за който вече е ясно, че е провал. През това време Гетсби се разхожда из Ню Йорк и успява да се увлече по младата актриса Шанън.

Повече информация за Киномания 2019.

[fusion_youtube id=“https://www.youtube.com/watch?v=Bc9Hi-12Bio“ alignment=“center“ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““ /]

error: