След първото си издание на фестивала SPICE Music 2019 в Бургас, който в рамките на два дни събра на една сцена множество известни от 90-те години поп изпълнители, организаторите му обявиха първите 11 имена от програмата догодина, която ще е с един ден повече и ще се проведе от 7 до 9 август. Това са C+C Music Factory и Sonique, които трябваше да пристигнат за пилотното издание на фестивала, но не успяха.

Публиката ще може да слуша още мамбо звездата Лу Бега, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup. За първи път в България участие ще имат още Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, известен с хита I like to move it, Rozalla, която мнозина познават с песента Everybody’s Free, италианската денс формацията Black Box, LayZee и Mr. President, които ще ни върнат в 1996 г. с Coco Jamboo, и британското дуо Maxx, което се завърна отново на музикалната сцена през 2019 г.

Организаторите обещават фестивалната зона, която миналата година бе разположена в зона около Морската гара, да е още по-голяма, а през декември ще обявят целия афиш.

Билети за SPICE Music Festival 2020 ще се предлагат на касите на EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна, а цената на пропуска за трите фестивални дни е 88 лв.

error: