Деян Парушев режисира новия видеоклип на британската група Electric Pyramid, който е колаборация с французойката Селин Тран. Видеото към песента Paradise e заснето в Лондон.

По създаването на клипа Парушев е имал възможност да работи с Джим Бийч, който е продуцент на групата. Бийч е дългогодишен мениджър на Queen и продуцент на филма Bohemian Rhapsody, който тази година спечели четири награди Оскар. Участие в песента има и Селин Тран, която е по-известна като Katsuni в предишната си кариера като порноактриса.

Българският режисьор представи своя първи пълнометражен филм „Вечна красота“ миналата година, а тази бе премиерата му на „София Филм Фест“. През май продукцията бе избрана в селекцията на Международния филмов фестивал в Сиатъл. Парушев от дълги години живее и работи в Париж. Той е моден фотограф, оператор и режисьор.

Въпреки че животът на Деян е тясно свързан с Франция, той има желание да работи по-често с български артисти. Началото може да бъде дадено с Рут Колева, с която са говорили миналия месец, когато певицата изнесе три концерта в Париж.

Electric Pyramid е музикална група от Северен Лондон, но двама от музикантите й са италианци, а другите двама англичани. През 2016 г. бандата подгряваше Queen по време на турнето й в Източна Европа, като бе част и от концерта в София. Те подготвят нов албум, който ще излезе през есента.

error: