Народният театър „Иван Вазов“ се подготвя да зарадва своите зрители с представления на открито. Ще се стартира с моноспектакли или представления с двама актьори. Народният театър е много добре подготвен – има 10 подобни заглавия. Лятната програма на театъра ще започне от 10 юни.

Постановките ще се изпълняват на трите площадки от двете страни на театъра на първи етаж и в задния двор, който ще бъде със спецификата на кафе театър.

„От 10 юни на три пространства в Народния театър стартираме лятната си програма, която ще включва спектакли на открито и вълнуващи срещи с лица от театралната сцена. За програмата ще ви информираме съвсем скоро. Пишете ни с кого от вашите любими актьори и режисьори от Народния театър искате да се срещнете в горещите юлски вечери на една от двете ни тераси на открито!“, обявиха от културната институция.

Билети ще се продават на различна каса за хората до 60 години и друга за хората над 60 години. Ще се влиза от едно място и ще се излиза от друго. Ще има дезинфекция на ръцете на зрителите и носене на маски.

error: