Рут Колева продължава с музикалната си активистка дейност. След като миналия месец певицата пусна сингъла „Candy Coded“ в подкрепа на ЛГБТ обществото, сега изпълнителката представи втори нов сингъл, в който тя пее против домашното насилие.

„On My Way“ разказва за борбата на човек да събере силата да прекрати нездравословна връзка. Част от приходите от сингъла ще бъдат дарени за благотворителност.

Песента „On My Way“ е посветена на американската организация Rainn.org, която се бори с домашното насилие – един от силно нарастващите световни проблеми по време на пандемията от Ковид-19. Това е втората песен, която Рут посвещава на тази кауза – през 2018 г. излезе парчето „What You Say to a Girl“, в чийто въздействащ видеоклип участва актрисата Цветана Манева.

Първия сингъл от новия албум на Колева „Candy Coated“ пожъна страхотен успех и международно признание, като бе отразен в редица американски медии. В следващите седмици феновете могат да слушат на живо Рут на концертите ѝ в София, Бургас и Варна, след което певицата ще се върне обратно в Ню Йорк, където подготвя новия си албум.

error: