Филмът Доза Щастие ще бъде представен в Париж на 29 февруари, от 21 часа, в кино Ecoles Cinéma Club в рамките на фестивала Седмицата на чуждестранното кино, организиран от Ficep – Les cultures étrangères à Paris. На прожекцията ще присъстват режисьорът Яна Титова и актьорът и продуцент Александър Алексиев. Кадър от филма пък беше избран за визия и плакат на целия фестивал тази година.

Завладяващата истинска история за зависимостта, която стои в основата на лентата „Доза щастие“, дава един проникновен и същевременно вдъхновяващ поглед към личните битки на едно младо момиче и изпитанията, с които силата на волята се сблъсква отново и отново.

В актьорския състав влизат млади таланти като Александър Алексиев („Възвишение“) и Димитър Николов. Главната роля се изпълнява от завършилата актьорско майсторство в Лондон Валентина Каролева, която приема предизвикателството и се превъплъщава в ролята на своята майка, Весела Тотева. Участие във филма взимат още Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Лидия Инджова, Силвия Лулчева и Васил Бинев.

error: