„18%“ сиво“ – филмът по едноименната книга на Захари Карабашлиев тръгва по кината на 24 януари 2020 г. Това е вторият пълнометражен филм на режисьора Виктор Чучков – син след „Тилт“ от 2011 г. В главните роли са Рушен Видинлиев и Доля Гавански.

Филмът е заснет във Варна, Лондон, Брайтън, Дувър, Tielt -Winge (Белгия), Ваймар, Лайпциг и Берлин, защото преди всичко историята е пътешествие на много нива.

„Това е филм за любов, мечти, загуба, оцеляване и надежди, и пак за любов. От къде сме и какво не ни стига тук? Какво ни кара да се преместваме на друго място и какво търсим? История за всеки човек“, споделя режисьорът Виктор Чучков – син.

Филмът разказва историята на влюбените Захари и Стела, които се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването им там не е толкова лесно, и когато жена му го напуска, Захари се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща редица необикновени хора. По пътя той разкрива истината за своята изгубена любов и в крайна сметка го довежда до неудобни открития за самия него.

[fusion_youtube id=“https://youtu.be/dHWo9JZ5pgg“ alignment=““ width=“1280″ height=“720″ autoplay=“false“ api_params=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ css_id=““][/fusion_youtube]

error: