Турнето „SymphoNY Way“ на Васил Петров е в пълен възход. Първите спирки на турнето през юли бяха на големите сцени в Пловдив, Бургас, комплекса Zornitza Family Estate Relais & Chateaux до Мелник и Петрич. Концертите преминаха с голям успех. Публиката без изключение прие с отворени сърца въздействащата концертна програма.

Васил Петров поведе зрителите по „пътя на симфоният“ и им подари незабравими вечери с музиката на Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, хитовете на Франк Синатра, Мишел Легран, Франки Вали, Чайковски, Вивалди и други.

Концертите продължават и през август – на 7 Август от 19:30г. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна, 8 Август в Двореца Балчик, и на 14 Август е на Амфитеатъра на Блек Сий Рама Голф и Вили от 19:30ч. Симфоничната програма включва заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Бийтълс, Smile на Чарли Чаплин, My Way, Caravane на Дюк Елингтън и други световни хитове.

Вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още Йордан Тоновски джаз трио и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Билети за концерта във Варна са налични на билетната каса на ФКЦ- Варна, театър Българан и в мрежата на Ивентим.

error: