Бланш, Стенли, Стели и Мич отново си дават среща на 4 февруари (предпремиера) и 6 февруари (премиера) в театър „Азарян“ в модерната адаптация на Касиел Ноа Ашер, по мотиви от „Трамвай „Желание“ на Тенеси Уилямс – „Нощта на покера“. Това е най-новото заглавие от афиша на театъра.

Пиесата „Трамвай „Желание“ се появява през 1947 г. и е призната за истински шедьовър в историята на световния театър. Повече от три десетилетия след смъртта на Тенеси Уилямс – темите и героите му са повече от актуални за съвремието ни. Герои, които пропадайки в „кладенеца“ на живота, не откъсват погледа си от звездите.

Заедно с Йордан Ръсин /СТЕНЛИ/, Ели Колева /СТЕЛА/, Кристиян Негалов /МИЧ/, Мартина Апостолова /АЗРАЕЛ, ЮНИС/ и Теодор Каракачанов /САМАЕЛ, СТИЙВ/, Касиел Ноа Ашер търси да предизвика у зрителя неочаквани гледни точки, въпроси, надежда за лично спасение от сивотата на битието. Към екипа се присъединяват още Виктор Андреев – сценично пространство, Емилиян Гацов – Елби – звуков дизайн и фотографът Ребека Найденова.

error: