Васко Василев обяви нова дата за концерта, който трябваше да изнесе на 21 декември в зала 1 на НДК. След като отмени националното си турне още в късната пролет, музикантът се надяваше до края на годината все пак да може да се срещне с почитателите си, но заради втория локдаун, няма да има тази възможност.

Световният цигулар измести концерта си за догодина. Майсторът на тънката струна ще свири в зала 1 на 20 октомври 2021 г. Билетите вече са в продажба на цени между 40 и 150 лева.

Напук на пандемията, Василев все пак се поклони пред българската публика тази година. Поводът беше 50-ият му рожден ден. „Нали знаете усещането около рождените дни, когато всички започват да се организират леко заговорнически и да се комбинират за изненади, подаръци и всякакви инициатива. Е точно това много исках да избегна, особено след твърде странната и трудна година заради пандемията. Няма нищо по-хубаво от това да си зает на рождения си ден с това, което обичаш да правиш най-много“, обясни пред „Монитор“ цигуларят.

error: