Рут Колева подари на своите фенове собствена версия на песента „Тиха нощ”. Обичаната коледна класика оживява в нов джазиран вариант, две седмици преди коледните празници.

„След тази трудна година, изпълнена с изпитания, искам да подаря мъничко топлина и уют за този любим на всички ни празник – Рождество Христово. В последните години свикнах да го отбелязвам на сцената, заедно с феновете си. Тъй като тази година не можем да си подарим нашия споделен коледен концерт, изпитах нужда да направя поне нещо малко, каквото е този мой прочит на песента „Тиха нощ“, споделя Рут.

„Славата не е някакъв приоритет за мен, изкуството ме води. Това, което следва след нея – по някакъв начин ме отблъсква, разни жълти вестници и медии.

Тя сподели, че е била извън България почти през цялата година: „Реализирах доста проекти, фокусирах се върху това да записвам музика. Генерално добра година, независимо, че нямаше концерти, имаше някакви други възможности, които се получиха доста добре при мен и ми дадоха шанс да структурирам приоритетите си“.

В края на година на трудности тя остава с позитивна нагласа към Новата година: „Ако през тази година научих едно нещо, то е да не съм много обсебена от идеята, че нещо трябва да постигна. Просто искам да правя хубава музика и тя да стига до хората.“

error: