Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air ще се проведе от 26 до 28 юли тази година край паметния връх Околчица във Врачанския балкан.

Досега участие в него са потвърдили холандският дръм’н’бейс продуцент LENZMAN и МС ABNORMAL SLEEPZ. На фестивалната сцена ще се изяви още Божидар Василев- Trombobby, заедно с Dessy oт Phuture Shock и Simo, които ще представят новия си фънки-соул проект. В програмата вече са се включили и момчетата от платформата LIQUIDIZER с най-новата си продукция, допълват организаторите. Любителите на силния смесен звук и светлина ще се срещнат отново с DJ Skill, DJ Not Easy, Djobry (Sofia Beats), Оnslaught и Unkle Billy и други.

Тридневен билет „Ранно пиле“ за фестивала на цена от 20лв. може да бъде намерен в мрежата на bilet.bg до 17-ти април. След тази дата цената на пропуските ще е 30 лева.

За повече информация и всички новини около Vola Open Air може да следите страница на фестивала във Facebook: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival и интернет страницата: http://volaopenair.com.

error: